2 jaar garantie op herstelling
Verbinding met verzekeringen
Transparante communicatie

Autoruit plaatsen

Wilt u de achterruit van uw auto laten tinten? Maak dan een afspraak bij Autoglas Nijmans uit Deurne te Antwerpen. Wij beschikken over drie verschillende soorten kleurtinten en bespreken met u wat de beste optie is om de achterruit van uw wagen in te tinten. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u de achterruit van uw auto laten tinten in Antwerpen?

Neem contact met ons op

De achterruit van uw auto naar uw smaak tinten

Bent u fan van donkeren tinten voor de achterruit van uw wagen of kiest u liever voor een lichte variant? In beide gevallen beschikken wij als autoruitspecialist vast en zeker over uw ideale tint. Zo bieden wij 95%, 80% en 65% verdonkerde ruiten aan. Dat geldt voor alle ruiten die u wilt laten tinten, overigens. De achterruit van uw auto tinten is een goed idee omdat het anti-inbraak werkt en het interieur van uw wagen beschermt tegen zonlicht. Daarnaast vermijdt u ook een felle inkijk in uw wagen. U merkt het al, wij raden het tinten van de achterruit van uw auto, als expert in autoruiten plaatsen, zeker en vast aan!

Werkplaats

Laat uw ruiten tinten door ons

Denkt u er al langer aan de achterruit van uw auto te laten tinten, maar heeft u de juiste partner nog niet gevonden? Dan stopt uw zoektocht bij ons. Wij zijn immers al jaren gespecialiseerd in achterruiten, voorruiten en zijruiten tinten. Voor een afspraak of bij vragen neemt u gerust contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer 03 644 25 66 of door ons online contactformulier in te vullen.

Maandag – vrijdag: 8u – 18u
Zaterdag op afspraak
E-mail: autoglas@nijsmans.com
Tel: 03 644 25 66Adresgegevens:
Belcrownlaan 14, 2100 Deurne