Tinten van autoruiten

U bent gesteld op uw privacy? U wil uw interieur (én uw ogen) beschermen tegen fel zonlicht? Of u houdt van een sportieve uitstraling van uw wagen? Om welke reden u ook kiest voor getinte of geblindeerde ruiten: wij zorgen ervoor. Volledig conform het verkeersreglement en volgens de regels van de kunst.

Voordelen van getinte ruiten

  • Geen hinder van zonlicht voor uw kinderen en/of passagiers op de achterbank.
  • Sportieve uitstraling van uw auto.
  • Bescherming tegen verkleuring van het interieur van uw auto.
  • Geen inkijk van buitenaf in uw wagen. Bijvoorbeeld voor waardevolle spullen.
  • Anti-inbraak bescherming. Want bij inbraak blijft de getinte autoruit helemaal aan elkaar vastplakken aan de folie en voorkomt diefstal via de getinte autoruit.

Drie tinten voor wie het iets donkerder mag

Om uw ruiten donkerder te maken, werken we met een speciale hoogwaardige folie. We bieden drie verschillende tinten aan:

  • 95% verdonkerd (heel donkere tint die bijna géén licht van buitenaf doorlaat)
  • 80% verdonkerd (meer dan gemiddelde bescherming tegen licht en warmte)
  • 65% verdonkerd (sportieve uitstraling en inbraakveilig)

In een stofvrije en afgesloten ruimte wordt uw wagen met de grootste zorg behandeld. Hiermee voorkomen we dat kleine stofdeeltjes tussen de folie en de ruit terechtkomen en we in optimale omstandigheden uw autoruiten kunnen tinten/blinderen voor een perfect resultaat! De kwaliteit van de afwerking is immers heel belangrijk bij het tinten/blinderen van autoruiten!

Omdat we met hoge kwaliteitsproducten werken kunnen wij een levenslange garantie geven op het loskomen/verkleuren van onze folies.

De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden terwijl u wacht. Geniet van een kopje koffie en gratis WiFi terwijl u wacht.

Voor het tinten/blinderen van autoruiten dient U altijd contact met ons op te nemen zodat wij een goede afspraak (dag en uur) kunnen maken zodat alles netjes gepland kan verlopen.

Voor meer informatie kan u ons gerust bellen op 03 644 25 66 of het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met U op.