Uw autoruiten laten tinten door Autoglas Nijmans uit Deurne te Antwerpen biedt tal van voordelen. Bent u gesteld op uw privacy? Wilt u uw interieur (én uw ogen) beschermen tegen fel zonlicht? Of houdt u van een sportieve uitstraling van uw wagen? Om welke reden u ook kiest om uw autobeglazing te laten tinten: wij zorgen ervoor. Wij werken volledig conform het verkeersreglement en volgens de regels van de kunst.

Wilt u uw autoruiten laten tinten?

Neem contact met ons op

Voordelen van uw autoruit te laten tinten

Denkt u erover uw autobeglazing te laten tinten, maar wilt u eerst meer informatie hieromtrent? Dan lijsten wij graag even de belangrijkste voordelen van uw autoruit tinten voor u op:

  • Geen hinder van zonlicht voor uw kinderen en/of passagiers op de achterbank;
  • Sportieve uitstraling van uw auto;
  • Bescherming tegen verkleuring van het interieur van uw auto;
  • Geen inkijk van buitenaf in uw wagen. Bijvoorbeeld voor waardevolle spullen;
  • Anti-inbraakbescherming. Want bij inbraak blijft de getinte autoruit helemaal aan elkaar vastplakken aan de folie en voorkomt diefstal via de getinte autoruit.

U merkt het al, uw autobeglazing laten tinten door onze experten is een goed idee. U kiest er bijvoorbeeld voor om de zijruiten van uw auto te laten tinten. Daarnaast is het ook mogelijk om de achterruit te laten tinten, of u gaat voor een combinatie van de twee mogelijkheden.

Drie tinten voor wie het iets donkerder mag

Om uw ruiten donkerder te maken, werken we met een speciale hoogwaardige folie. We bieden drie verschillende tinten aan:

  • 95% verdonkerd (heel donkere tint die bijna géén licht van buitenaf doorlaat)
  • 80% verdonkerd (meer dan gemiddelde bescherming tegen licht en warmte)
  • 65% verdonkerd (sportieve uitstraling en inbraakveilig)

In een stofvrije en afgesloten ruimte wordt uw wagen met de grootste zorg behandeld. Hiermee voorkomen we dat kleine stofdeeltjes tussen de folie en de ruit terechtkomen en we in optimale omstandigheden uw autoruit kunnen tinten/blinderen voor een perfect resultaat. De kwaliteit van de afwerking is immers heel belangrijk bij het laten tinten/blinderen van autobeglazing!

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u uw autobeglazing laten tinten? Of wilt u een beroep doen op onze andere diensten, zoals het repareren van een sterretje in uw voorruit? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. De werkzaamheden, zoals het tinten of het plaatsen van uw autoruiten, worden uitgevoerd terwijl u wacht. Geniet van een kopje koffie en gratis wifi terwijl u wacht. Voor het laten tinten of blinderen van uw autoruit of autobeglazing dient u altijd contact met ons, uw autospecialist, op te nemen zodat wij een goede afspraak (dag en uur) kunnen maken zodat alles netjes gepland kan verlopen. Voor meer informatie kan u ons gerust bellen op 03 644 25 66 of het contactformulier hiernaast invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Lees gerust ook al even meer over wie we zijn en wat we doen.