Autoglas Nijsmans beschikt over een uitgebreid team van specialisten die thuis zijn in verschillende takken van de autotechniek. Daardoor kunnen wij een uitgebreide service aanbieden.

kalibreren 3

Kalibreren veiligheidssystemen

Beschikt uw wagen over een Advanced Driver Assistance System (ADAS)?

Wij doen de nodige kalibratietests na het vervangen of herstellen van uw autoruit zodat alle veiligheidssystemen weer optimaal ingezet kunnen worden.

 
 
 

Waarom een herkalibratie alleen door experts laten uitvoeren?

In de auto moet je op je rijhulpsystemen kunnen vertrouwen. Een herkalibratie is precisiewerk, daarom raden wij aan om dit enkel door specialisten uit te laten voeren. Een kleine fout kan al verkeerde informatie geven.

Autoglas Nijsmans herkalibreert dag in dag uit camera’s, sensoren, lidars en radars van alle automerken en dat volgens de richtlijnen van de fabrikant. Dankzij onze investering in verschillende herkalibratiesystemen zijn we in staat om zo goed als alle voertuigen onmiddellijk na herstelling of vervanging te herkalibreren.

Panoramisch dak: formaat speelt geen rol

Ook extra grote ruiten vormen geen probleem voor ons ervaren team. Uw panoramisch dak is bij ons in veilige handen. speciale formaten, klein en groot, kunnen wij voor u herstellen of vervangen.

Van personenwagen tot vrachtwagen

Het maakt niet uit met welk merk of type wagen u rijdt.

Personenwagen, mobilhome, bestelwagen of vrachtwagen: wij zorgen steevast voor een optimaal resultaat.

Is de voorruit van uw oldtimer aan vervanging toe? Zelfs daarvoor kunt u bij ons terecht.

Getinte of geblindeerde autoruiten?

U bent gesteld op uw privacy? U wil uw interieur (én uw ogen) beschermen tegen fel zonlicht? Of u houdt van een sportieve uitstraling van uw wagen? Om welke reden u ook kiest voor getinte of geblindeerde ruiten: wij zorgen ervoor. Volledig conform het verkeersreglement en volgens de regels van de kunst.

Inbouwruiten

Ook voor extra zijruiten of achterruiten in je bestelwagen kan je bij ons terecht. Autoglas Nijsmans snijdt de carrosserie vakkundig uit, behandelt deze op gepaste wijze en monteren je ruit, dit alles volgens de regels van de kunst met oog voor kwaliteit en service.

Voertuigbeglazing op maat

Wij plaatsen ook ruiten in werf-en landbouw voertuigen en boten. Hiervoor snijden we de ruiten speciaal op maat en monteren deze op locatie.