Heeft u schade aan uw lederen zetelbekleding of wenst u gewoon iets nieuws? Bij Autoglas Nijsmans in Deurne staan we klaar om uw lederen interieur te vervangen en installeren. Wij zijn specialist in de plaatsing van een lederen interieur op maat, voor zowel oldtimers als eigentijdse wagens. Ook als uw auto momenteel over stoffen bekleding beschikt, kunnen wij deze moeiteloos vervangen naar een luxueus lederen interieur.

 

Dit moet u weten over onze service van het vervangen en installeren van uw lederen interieur

Bij het vervangen en installeren van lederen interieur, is het goed om enkele belangrijke punten te weten. Ten eerste, werken we als specialist bij de plaatsing van uw lederen interieur uitsluitend met echt leder – géén kunststof. Voor klanten die hun wagen bij ons achterlaten, kan bovendien een vervangwagen worden voorzien. Wat betreft de kosten, de richtprijs begint vanaf 1.500 euro. Geef uw wagen een stevige opknapbeurt en geniet van de onweerstaanbare geur en het uitzicht van een stijlvol lederen interieur.

Wij nemen verschillende voertuigen onder handen

Wij begrijpen als specialist dat elke bestuurder unieke behoeften heeft bij de plaatsing van lederen interieur, ongeacht het type voertuig. Wij zijn dan ook trots dat wij lederen interieurs kunnen vervangen en installeren bij verschillende voertuigen. Onze experts hanteren elk project met dezelfde precisie en zorg. Wij hebben de expertise en de middelen om aan uw wensen te voldoen. Ongeacht het merk of type van uw wagen, ons aanbod en expertise zullen u zeker versteld doen staan. Wij begrijpen dat elke auto uniek is en stellen daarom geen grenzen aan de mogelijkheden. Ons uitgebreide assortiment van lederkleuren biedt u de vrijheid om een interieur te creëren dat perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl. Met onze hulp wordt het vervangen en installeren van een lederen interieur een moeiteloos proces, met een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Het lederen interieur van uw camionette restylen? Ook dat behoort tot onze specialiteiten, net als het geven van een nieuw design aan het interieur van uw mobilhome of mobiel kantoor. Voor oldtimers en classic cars gaan we de uitdaging aan om van iets oud iets nieuw te maken, zonder dat de authentieke uitstraling verloren gaat. Ons doel is om een perfecte harmonie te creëren tussen moderne luxe en klassieke charme.

      

Vraag een op maat gemaakte prijs aan

Bent u klaar om de stap te zetten naar een vernieuwd en luxueus lederen interieur? Op ons centraal nummer 03 644 25 66 kunt u steeds terecht voor vragen of afspraken. Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek bent u ook welkom op de Belcrownlaan 14 in Deurne. Wij, als uw specialist rond autoruiten en -bekleding, helpen u graag verder met het realiseren van uw droominterieur. Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een interieur dat even uniek is als uzelf.