2 jaar garantie op herstelling
Verbinding met verzekeringen
Transparante communicatie

Autoruit plaatsen

Wilt u nieuwe autoruiten laten plaatsen of heeft u schade opgelopen aan uw huidige ruit? Dan is Autoglas Nijmans uit Deurne te Antwerpen dé perfecte partner voor u. Met meer dan 28 jaar ervaring op de teller herstellen en plaatsen wij uw autobeglazing met de nodige expertise en nauwkeurigheid. Én dat allemaal terwijl u met een heerlijke kop koffie slechts een uurtje wacht!

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op

Laat uw autoruiten plaatsen door onze experten

Heeft u een sterretje in uw autobeglazing en wilt u daarom een nieuwe autoruit laten plaatsen? Of misschien denkt u wel aan een nieuw uiterlijk voor uw wagen, door bijvoorbeeld uw autoruiten te laten tinten. Beide gevallen laat u steeds met een gerust hart aan onze medewerkers over. Bovendien geniet u van verschillende voordelen wanneer u ervoor kiest om bij ons als autoruitspecialist uw autobeglazing te plaatsen. Wij zijn namelijk steeds volledig transparant in onze werkwijze en door onze vrijblijvende offerte komt u nooit tot onaangename financiële verrassingen te staan. Maak daarom vandaag nog een afspraak met ons om uw autobeglazing te vervangen of te plaatsen!

Werkplaats

Doe een beroep op onze expertise

Wilt u meer te weten komen over ons of over onze werkwijze bij het plaatsen van autoruiten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Datzelfde geldt overigens ook wanneer u een beroep wilt doen op onze andere diensten, waaronder uw autoruiten polieren. U maakt een afspraak door ons te contacteren via het telefoonnummer 03 644 25 66. Wij bezorgen u zo snel mogelijk meer informatie over het plaatsen van uw autoruiten!

Maandag – vrijdag: 8u – 18u
Zaterdag op afspraak
E-mail: autoglas@nijsmans.com
Tel: 03 644 25 66Adresgegevens:
Belcrownlaan 14, 2100 Deurne