2 jaar garantie op herstelling
Verbinding met verzekeringen
Transparante communicatie

Autoruit plaatsen

Moet u de voorruit van uw auto laten vervangen? Maak dan een afspraak met Autoglas Nijmans uit Deurne te Antwerpen. Wij zitten al tientallen jaren in het vak en kennen als geen ander de beste technieken om de voorruit van uw wagen te kunnen vervangen. Lees verder en ontdek waarom u een beroep moet doen op ons voor de reparatie van uw voorruit.

Wilt u uw voorruit van uw auto vervangen in Antwerpen?

Neem contact met ons op

Snel en efficiënt de voorruit van uw auto vervangen

Indien u met een sterretje in uw ruit zit, is het niet nodig om de hele voorruit van uw wagen te vervangen. Dan hanteren wij gewoon de harsinjectie-techniek, die snel inwerkt en zodus ook voordeliger is. Wanneer de schade toch te groot is, en we toch de gehele voorruit van uw auto moeten vervangen, duurt de herstelling slechts een uurtje. Tijdens de reparatie van uw voorruit bieden wij u dan graag een kop koffie aan en maakt u gerust gebruik van onze gratis wifi. Wij zijn bovendien ook steeds transparant in onze prijzen én onze werkwijze bij de reparatie van uw voorruit. U kunt immers vooraleer u de voorruit van uw wagen laat herstellen door ons, een kostenraming aanvragen voor de reparatie. Vervolgens maakt u eenvoudig een afspraak om de mogelijkheden bij een nieuwe autoruit plaatsen, te bespreken.

Werkplaats

Spring eens binnen bij ons

Wij komen als autoruitspecialist bij bedrijven op locatie voor de reparatie van uw voorruit, als u over de juiste infrastructuur beschikt. Particulieren vragen we langs te komen bij ons. U merkt het al, zowel privé als zakelijk klaren wij de klus graag en vervangen wij vakkundig de voorruit van uw wagen. Daarnaast zijn wij overigens ook gespecialiseerd in het herstellen van andere autobeglazing. Zo kunt u, naast uw voorruit, ook terecht bij ons om de zijruit van uw wagen te vervangen. Bij vragen of voor een afspraak contacteert u ons gerust. Dat doet u door te bellen naar het nummer 03 644 25 66 of door ons contactformulier in te vullen.

Maandag – vrijdag: 8u – 18u
Zaterdag op afspraak
E-mail: autoglas@nijsmans.com
Tel: 03 644 25 66Adresgegevens:
Belcrownlaan 14, 2100 Deurne