2 jaar garantie op herstelling
Verbinding met verzekeringen
Transparante communicatie

Autoruit plaatsen

Wanneer uw camionruit beschadigd is, is het cruciaal om deze zo snel mogelijk te laten vervangen om de veiligheid tijdens het rijden te waarborgen. Het vervangen van uw camionruit is een van de specialiteiten van Autoglas Nijsmans uit Deurne, waarbij wij ons richten op zakelijke klanten met een wagenpark in Antwerpen. Of het nu gaat om een barst door steenslag of schade na een ongeluk, een tijdige vervanging zorgt ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Onze ervaren monteurs staan klaar om uw camionruit snel en vakkundig te vervangen.

Wilt u uw camionruit laten vervangen omdat deze schade heeft opgelopen?

Neem contact met ons op

De efficiëntie waarmee wij te werk gaan bij het vervangen van uw camionruit

Bij het vervangen van uw camionruit hanteren wij een efficiënte en systematische werkwijze om ervoor te zorgen dat uw voertuig zo min mogelijk stilstaat. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de ruit en de specifieke eisen van uw camion, kan de vervanging meestal binnen een dag worden voltooid. Onze monteurs beginnen met een zorgvuldige verwijdering van de beschadigde ruit om verdere schade aan het voertuig te voorkomen. Vervolgens wordt de nieuwe ruit met precisie geplaatst en veilig bevestigd. Ook voor het vervangen van de zijruit van uw camion bieden wij een snelle en betrouwbare service. Als erkende autoruitspecialist zorgen we ervoor dat alle vervangingen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Terwijl u wacht, geniet u van een heerlijk kopje koffie en gratis wifi. Dat uur dat wij nodig hebben voor de plaatsing, dankzij onze speciale PU-lijm, zal zo voorbij zijn.

Werkplaats

Kom bij ons langs

Bent u op zoek naar een professional die uw camionruit snel kan vervangen of dient er andere beglazing van uw voertuig vervangen te worden? Kom dan langs of neem contact met ons op door te bellen naar het nummer 03 644 25 66 om een eventuele afspraak te maken. Wij bieden concurrerende prijzen en streven ernaar om u de beste service en kwaliteit te bieden. Laat ons uw camionruit vervangen en ervaar zelf de kwaliteit en efficiëntie van onze dienstverlening. Uw veiligheid is onze prioriteit, en wij zorgen ervoor dat uw camion weer snel en veilig de weg op kan.

Maandag – vrijdag: 8u – 18u
Zaterdag op afspraak
E-mail: autoglas@nijsmans.com
Tel: 03 644 25 66Adresgegevens:
Belcrownlaan 14, 2100 Deurne