2 jaar garantie op herstelling
Verbinding met verzekeringen
Transparante communicatie

Autoruit plaatsen

Moet de zijruit van uw auto vervangen worden, bijvoorbeeld omdat er krassen opzitten? Dan doet u best een beroep op de experts van Autoglas Nijmans uit Deurne te Antwerpen. Wij vervangen de zijruit van uw wagen zodanig dat ze er weer gloednieuw uitziet. Bij kleine schade doen we dat door middel van harsinjectie, zodat uw zijruit snel en efficiënt hersteld wordt!

Is de zijruit van uw auto aan vervanging toe?

Neem contact met ons op

Snel en efficiënt de zijruit van uw auto laten vervangen

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over lange wachttijden. Wij vervangen de zijruit van uw wagen, alsook de voorruit van uw wagen, in slechts een uur. Wij gebruiken namelijk speciale PU-lijm, die snel opdroogt, waardoor u weer meteen met uw auto kunt rijden. U heeft tijdens onze werkzaamheden de mogelijkheid gebruik te maken van onze gratis wifi, terwijl u geniet van een lekkere kop koffie. Bovendien komt u nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan, omdat u op voorhand een vrijblijvende en kosteloze offerte kunt aanvragen. Indien u dat wenst, kunnen wij, naast het vervangen van de zijruit van uw auto, uw autoruiten ook tinten, waardoor uw wagen een nieuwe en moderne uitstraling krijgt.

Werkplaats

Neem contact met ons op

U wilt de zijruit van uw auto natuurlijk enkel door echte autoruitspecialisten laten vervangen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie. Wij vervangen en plaatsen uw autoruiten in een handomdraai. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 03 644 25 66 of door ons online contactformulier in te vullen.

Maandag – vrijdag: 8u – 18u
Zaterdag op afspraak
E-mail: autoglas@nijsmans.com
Tel: 03 644 25 66Adresgegevens:
Belcrownlaan 14, 2100 Deurne