Heeft u een sterretje in de voorruit van uw wagen en wilt u deze laten maken door een expert uit Antwerpen? Dan klopt u best aan bij Autoglas Nijmans uit Deurne. We hebben het allemaal al eens meegemaakt: er vliegt een kiezel tegen uw voorruit en die laat sterretjes achter in uw voorruit, die u uiteraard zo snel mogelijk wilt laten herstellen. Geen reden tot paniek, want bij Autoglas Nijsmans repareren we het sterretje in uw voorruit in een handomdraai.

Heeft u een sterretje in uw voorruit?

Neem contact met ons op

Het sterretje in uw voorruit vakkundig laten maken

Is het sterretje in de voorruit van uw wagen dat u vakkundig wilt laten repareren, kleiner dan een muntstuk van twee euro? Dan kunnen we het sterretje repareren met speciale hars. Dient u toch een nieuwe autoruit te laten plaatsen? Ook dat is geen probleem. We beschikken over een ruime voorraad en herstellen dus meestal snel de sterretjes in uw voorruit. Dat kan in onze werkplaats of ter plaatse bij u op uw bedrijf mits er voldoende ruimte is om het sterretje in uw voorruit te laten herstellen. Dankzij onze diensten is uw wagen in geen tijd weer de oude.

Gratis herstelling

Indien u verzekerd bent tegen glasbreuken, dan herstellen wij de sterretjes in uw voorruit volledig gratis. Autoglas Nijsmans regelt alles met uw verzekeraar, zodat u zich, na de vervanging van uw autobeglazing, geen zorgen moet maken over bijkomende administratie.

Snelle herstelling

Een sterretje in uw voorruit herstellen gaat zeer snel. Wij repareren als professionele autoruitspecialist een sterretje in de voorruit binnen de 30 minuten. U kunt er met andere woorden steeds vanuit gaan dat ons werk efficiënt, precies én nauwkeurig uitgevoerd wordt.

Waarom kiezen voor onze diensten?

Wanneer u voor ons kiest om het sterretje in uw voorruit te laten maken, kiest u voor een pakket aan voordelen. Deze kunnen we uitvoerig bespreken wanneer u een afspraak maakt, maar wij bieden u graag alvast een voorproefje aan:

  • Snel en vakkundig
  • Correcte prijs
  • 70 jaar ervaring
  • Uitgebreide voorraad
  • Een kopje koffie en gratis wifi terwijl u wacht
  • Herstelling ter plaatse bij bedrijven

Een sterretje in de voorruit is snel gebeurd, maar wij repareren het zelfs nog sneller. Aarzel niet en contacteer ons.

Vertrouw op onze deskundigheid

Wilt u graag het sterretje in uw voorruit laten maken, of moet u de hele autobeglazing laten herstellen? Neem dan contact met ons vriendelijke en dynamische team op. Dat doet u door te bellen naar 03 644 25 66 of door uw afspraak online te regelen via het contactformulier hiernaast. U kunt ook gerust langskomen op het adres Belcrownlaan 14 in Deurne. Heeft u geentijd om langs te komen? Wij komen naar u toe. Terwijl u verder werkt, herstellen onze specialisten het sterretje of de sterretjes in uw voorruit.