2 jaar garantie op herstelling
Verbinding met verzekeringen
Transparante communicatie

Autoruit plaatsen

Heeft u schade opgelopen aan de achterruit van uw auto en wenst u deze nu te laten vervangen? Dan is Autoglas Nijmans uit Deurne te Antwerpen de geschikte partij voor u. Met reeds tientallen jaren ervaring op de teller, vervangen wij de achterruit van uw wagen, zodat die er weer gloednieuw uitziet!

Wilt u de achterruit van uw auto laten vervangen?

Neem contact met ons op

De achterruit van uw auto professioneel laten vervangen

Schade aan de achterruit van uw wagen is hinderlijk en u wilt de ruit natuurlijk zo snel mogelijk én efficiënt laten vervangen. Laat dat nu juist onze sterkste kant zijn. Indien het enkel om een sterretje in uw ruit gaat, is het probleem, door onze snelle en voordelige harsinjectie-techniek, in een handomdraai opgelost. De achterruit van uw wagen volledig vervangen, duurt een klein uurtje. U kunt tijdens dat wij de achterruit van uw wagen vervangen, plaatsnemen in de wachtruimte, een kop koffiedrinken en gebruikmaken van de gratis wifi. Voor u het weet, zijn wij klaar met een nieuwe autoruit te plaatsen en bent u de baan weer op!

Werkplaats

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u de achterruit of andere beglazing van uw auto enkel door professionals laten vervangen? Dat begrijpen we als ervaren autoruitspecialist en daarom maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Indien u zich in deze kostenraming kunt vinden, nodigen wij u graag uit om de mogelijkheden omtrent het vervangen van de achterruit van uw wagen te bespreken. Om een afspraak te maken, of als u vragen heeft, contacteert u ons gerust. Dat doet u door te bellen naar 03 644 25 66 of door ons online contactformulier in te vullen.

Maandag – vrijdag: 8u – 18u
Zaterdag op afspraak
E-mail: autoglas@nijsmans.com
Tel: 03 644 25 66Adresgegevens:
Belcrownlaan 14, 2100 Deurne