2 jaar garantie op herstelling
Verbinding met verzekeringen
Transparante communicatie

Autoruit plaatsen

Wilt u de zijruiten van uw auto laten tinten? Maak dan een afspraak met Autoglas Nijmans uit Deurne te Antwerpen. Wij overlopen graag met u wat de mogelijkheden zijn wanner u de zijruiten van uw wagen wilt laten tinten bij ons. Lees verder en ontdek de vele voordelen van getinte zijruiten!

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op

De zijruiten van uw auto vakkundig laten tinten

De zijruiten van uw wagen laten tinten, levert u tal van voordelen op. Zo geeft u uw wagen een sportieve uitstraling én bent u beveiligd tegen inbraak. Daarnaast heeft u geen inkijk in de wagen en blijft het interieur van uw auto intact, doordat zonlicht er niet bij kan komen. Wanneer u de zijruiten van uw auto door ons gaat laten tinten, heeft u de keuze uit drie tinten: 95%, 80% en 65% verdonkerd. Deze opties gelden overigens ook wanneer u uw achterruit wilt laten tinten. U vertelt ons wat uw wensen zijn, en wij zorgen ervoor dat deze uitkomen bij het tinten van uw autoruiten!

Werkplaats

Kies voor ons vakmanschap

Kies ervoor de zijruiten van uw auto door ons te laten tinten. Wij beschikken als ervaren autoruitspecialisten immers al over meer dan 28 jaar ervaring. Met al deze ervaring, zijn we de expert in het vervangen, tinten en plaatsen van autoruiten. Contacteer ons voor een afspraak om de opties te bespreken, of met al uw vragen omtrent het laten tinten van de zijruiten van uw wagen. U bereikt ons door te bellen naar het nummer 03 644 25 66 of door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op!

Maandag – vrijdag: 8u – 18u
Zaterdag op afspraak
E-mail: autoglas@nijsmans.com
Tel: 03 644 25 66Adresgegevens:
Belcrownlaan 14, 2100 Deurne