2 jaar garantie op herstelling
Verbinding met verzekeringen
Transparante communicatie

Autoruit plaatsen

Heeft u last van krassen op uw autoruit en zoekt u naar een effectieve oplossing in Antwerpen om deze te verwijderen? Bij Autoglas Nijsmans in Deurne specialiseren wij ons in het vakkundig verwijderen van krassen uit uw autoruit, zodat uw zicht weer helder wordt. Polieren is een techniek die niet alleen krassen effectief aanpakt, maar ook uw autoruit zijn oorspronkelijke glans teruggeeft. Onze experts maken gebruik van geavanceerde polijsttechnieken om oppervlakkige tot middeldiepe krassen zorgvuldig te verwijderen, zonder de structuur van het glas aan te tasten.

Wilt u uw autoruit krasvrij laten maken?

Neem contact met ons op

Hoe wij krassen verwijderen uit uw autoruit

Het proces van krassen verwijderen en autoruiten polieren begint met een grondige inspectie van de beschadigingen. Afhankelijk van de diepte en locatie van de kras, bepalen onze specialisten de beste aanpak. Voor oppervlakkige krassen is polijsten vaak de meest effectieve methode. We maken gebruik van speciale polijstpasta’s en -apparatuur om de krassen zorgvuldig te verminderen en uiteindelijk te verwijderen. Voor diepere krassen die niet volledig weggepolijst kunnen worden, zoals een sterretje in uw voorruit, kunnen we uw ruit beter herstellen. Als het nodig is kunnen wij ook uw autobeglazing vervangen.

Het belang van uw autoruiten te polieren

Uw autoruiten laten polieren speelt een cruciale rol in het onderhoud van uw voertuig. Het is niet alleen esthetisch belangrijk, maar het draagt ook bij aan uw veiligheid op de weg. Een kras op uw autoruit kan namelijk licht reflecteren of verstrooien, wat uw zicht tijdens het rijden ernstig kan beperken. Door uw autoruiten te polieren, worden deze kleine onvolkomenheden effectief verwijderd, waardoor uw zicht tijdens het rijden verbetert.

Werkplaats

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het polieren van uw auto

Bent u benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van krassen uit uw autoruit of wenst u uw gehele auto te laten polieren voor een glanzend resultaat? Vraag dan een prijsofferte op maat aan en maak een afspraak door te bellen naar het nummer 03 644 25 66. Als autoruitspecialist bieden we transparante prijzen en een service op maat, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Onze deskundige aanpak garandeert niet alleen het herstel van uw autoruit, maar draagt ook bij aan de algehele uitstraling en waarde van uw voertuig. Laat uw auto stralen en geniet weer van onbelemmerd zicht op de weg met de professionele services van Autoglas Nijsmans.

Maandag – vrijdag: 8u – 18u
Zaterdag op afspraak
E-mail: autoglas@nijsmans.com
Tel: 03 644 25 66Adresgegevens:
Belcrownlaan 14, 2100 Deurne