2 jaar garantie op herstelling
Verbinding met verzekeringen
Transparante communicatie

Autoruit plaatsen

Wanneer standaardoplossingen niet voldoen aan uw specifieke behoeften, biedt Autoglas Nijsmans uit Deurne glas op maat voor uw wagen. Of het nu gaat om een uniek model, een antieke wagen, of speciale vereisten voor uw voertuig; glas op maat zorgt ervoor dat u exact krijgt wat u nodig heeft. Dit type glas is essentieel wanneer standaardafmetingen niet passen of wanneer u specifieke wensen heeft qua functionaliteit en esthetiek.

Zoekt u een bedrijf dat glas op maat van uw wagen kan voorzien?

Neem contact met ons op

Verschillende types glas op maat voor uw wagen

Er zijn diverse soorten glas op maat voor uw wagen beschikbaar, inclusief voorruiten, zijruiten, achterruiten, en zelfs zonnedaken. Elk type glas kan specifiek voor uw voertuig worden vervaardigd, rekening houdend met de benodigde dikte, vorm, en eventuele functies zoals tinting of verwarming. Bij Autoglas Nijsmans kunnen we elke autoruit plaatsen, perfect op maat gemaakt, om aan uw unieke eisen te voldoen.

Voordelen van glas op maat voor uw wagen

Glas op maat biedt talrijke voordelen. Een perfecte pasvorm garandeert de structurele integriteit en veiligheid van het voertuig. Aangepaste eigenschappen zoals tinting, dikte, en UV-bescherming verbeteren de functionaliteit en het comfort. Bovendien verhoogt op maat gemaakt glas de esthetische waarde van uw wagen, waardoor deze er beter uitziet en mogelijk meer waard is.

Het proces van glas op maat laten maken

Het proces begint met een nauwkeurige meting en ontwerp van het glas, gebaseerd op de exacte specificaties van uw voertuig. Vervolgens wordt het glas geproduceerd en geïnstalleerd door professionals. Dit garandeert niet alleen dat het glas perfect past, maar ook dat het veilig en correct is geïnstalleerd. Wij bieden ook glas op maat van een boot, wat onze expertise en veelzijdigheid in maatwerk benadrukt.

Werkplaats

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bent u klaar om de kwaliteit en uitstraling van uw wagen te verbeteren met glas op maat? Neem dan contact op met onze autoruitspecialist voor een vrijblijvende offerte. Wij zetten ons in om u de beste oplossing te bieden, perfect afgestemd op uw behoeften. Wacht niet langer en ontdek hoe op maat gemaakt glas het verschil kan maken voor uw voertuig.

Maandag – vrijdag: 8u – 18u
Zaterdag op afspraak
E-mail: autoglas@nijsmans.com
Tel: 03 644 25 66Adresgegevens:
Belcrownlaan 14, 2100 Deurne