2 jaar garantie op herstelling
Verbinding met verzekeringen
Transparante communicatie

Autoruit plaatsen

Wilt u uw autobeglazing laten herstellen door een expert uit Antwerpen, omdat er schade aan uw autoruit is? Dan is Autoglas Nijmans uit Deurne dé perfecte partner voor u. Wij zijn al ruim 28 jaar actief in het vak en herstellen autoruiten zodat ze er weer gloednieuw uitzien! De schade aan de ruiten van uw wagen herstellen, doen we dan ook met de allergrootste zorg en nauwkeurigheid.

Dient uw autobeglazing hersteld te worden?

Neem contact met ons op

Snel en efficiënt de schade aan uw autobeglazing herstellen

Het is belangrijk om de schade aan uw autoruit op tijd te laten herstellen. U wilt immers voldoende beschermd zijn tegen verschillende weersomstandigheden en u veilig voelen in uw auto. Of wij nu een volledig nieuwe autoruit plaatsen of een kleinere reparatie aan de beglazing van uw auto voorzien, u wacht bij ons nooit langer dan slechts een uur. Terwijl wij de schade aan uw achterste autoruit of voorste autobeglazing herstellen, relaxt u met een heerlijke kop koffie. Ook maakt u gerust gebruik van onze gratis wifi, terwijl wij de ruiten van uw wagen herstellen. Doordat wij speciale PU-lijm gebruiken, bent u in een handomdraai weer op de baan!

Wij herstellen grote én kleine schade aan uw autoruit

U kent het wel, een sterretje in uw voorruit. Het is niet alleen hinderlijk, het is ook gevaarlijk en u laat de schade aan uw autoruiten maar best zo snel mogelijk herstellen. De reparatie van de beglazing van een auto verloopt bij ons snel en efficiënt, dankzij onze harsinjectie. Met onze gespecialiseerde apparatuur injecteren we hierbij hars in uw voorruit. Het is een snelle en dus veel voordeligere manier om de schade aan uw autobeglazing te herstellen, dan de hele voorruit te moeten vervangen. Het pluspunt van hars in uw voorruit is dat deze oplossing zo goed als onzichtbaar is en uw autoruit er weer als nieuw uitziet.

Waarom een beroep doen op ons om uw autoruiten te herstellen?

Kiezen voor ons om de schade aan uw autobeglazing te herstellen, biedt tal van voordelen. Zo weet u steeds wat u zult betalen wanneer één van onze ervaren autoruitspecialisten de ruiten van uw wagen herstellen, doordat wij een vrijblijvende offerte op voorhand opstellen. Daarnaast zijn wij transparant in onze werkwijze en zijn we snel en vakkundig. Ten slotte bieden we de mogelijkheid aan om bij bedrijven ter plaatse te komen voor de reparatie van beglazing van een auto of een ander voertuig. Hierbij is het wel belangrijk dat we over de ruimte beschikken die we nodig hebben.

Werkplaats

Laat ons een offerte opstellen

Bent u als bedrijf of als particulier op zoek naar een professional om de schade aan uw autoruiten te herstellen? Neem dan contact met ons op voor de reparatie van de beglazing van uw auto of om de opties te bespreken. Dat doet u door te bellen naar het nummer 03 644 25 66 of door ons contactformulier in te vullen. Wij koppelen zo spoedig mogelijk terug naar u met meer informatie over de ruiten van uw wagen herstellen!

Maandag – vrijdag: 8u – 18u
Zaterdag op afspraak
E-mail: autoglas@nijsmans.com
Tel: 03 644 25 66Adresgegevens:
Belcrownlaan 14, 2100 Deurne